social imagesocial imagesocial image

УСПЕШЕН БИЗНИС ЗА СИГУРНА ЗАРАБОТКА
Вложете во отворање на XBody бизнис и вратете ја инвестицијата за помалку од година дена.

ЗОШТО ДА ОДБЕРЕТЕ XBODY БИЗНИС

Гарантиран профит

Со помош на Xbody ЕМС ќе остварите заработка за да отворите Xbody студио, да станете персонален тренер или да отворите фитнес и СПА центар обогатен со ЕМС уреди. Како и да е, се подразбира дека повлекувате паметни бизнис потези.
Ќе го вратите вложеното за помалку од година 

Се што ќе вложите ќе Ви се врати за кус период. За помалку од 6 месеци сопствениците на Xbody студијата ги вратиле вложените пари и поради зголемена побарувачка го прошириле студиото со нови уреди. Придружете се на успешните приказни.
Потполна поддршка за Вашиот бизнис

Ние се грижиме за вашиот успех. Со наша поддршка ќе ги дознаете сите користи од отворено Xbody студио. Ќе научите како да бидете успешен предприемач. Во понудата имаме понуди за маркртинг и лиценца за ЕМС тренери. За сите ЕМС уреди има гаранција и локален сервис.
Пресметајте ја вашата добивка

Сакате да дознаете колку ЕМС уреди Ви се потребни? Ве интересира очекуваната заработувачка? Контактирајте нѐ и заедно ќе пресметаме колку ќе заработите.

ШТО Е XBODY?

Xbody е уред кој овозможува потполно доживување на ЕМС тренингот и ги стимулира најважните мускулни групи на телото. Конвенционалниот тренинг заменет е со интензивен Xbody тренинг од само 20 минути кој телото до води до беспрекорна форма.
Xbody уредите креирани се да му овозможат на студиото и персоналниот тренер најсовремен тренинг. Дизајнирани од најквалитетни материјали со долг век на користење тие се алат за започнување со успешен бизнис.

6000

Клиенти

50

Xbody студија во регионот

130

Сертифицирани ЕМС тренери

60

Купени уреди
НАД 50 СТУДИЈА ВО РЕГИОНОТ

ЕМС тренингот е тренинг за кој се зборува. Xbody уредите претставуваат нов стандард за квалитет во светот на фитнес индустријата. Во регионот се отворени повеќе од 50 Xbody студиа со преку 6000 задоволни клиенти. Студијата и персоналните тренери во регионот ги препознаа сите можности кои ги овозможува Xbody.

ЕМС уредите ги исполнуваат стандардите за квалитет и тие се сертифицирана технологија според СЕ Европската Унија, CSA International Kanada, CSA стандардите на Руската Федерација и земјите од ZND.
НАГРАДИ И ПРИЗНАНИЈА
FIBO Innovation Award Winner
FITEXPO Poznan, Gold Medal Winner
Transdanubian Innovation Award Winner
Pegazus Rising Start Up Award Winner

ВАШИ ОПЦИИ ЗА БИЗНИС

Xbody студио

Деловниот модел за Xbody студио е докажан и проверн концепт. Се карактеризира со краткорочно вложување со низок степен за ризик. Бизнисот можете да го почнете со само еден ЕМС уред и мал простор (барем 25м2).
 
Xbody персонален тренер

Дали сте персонален тренер кој сака своите услуги да ги подигне на повисоко ниво? Понудете ВИП Xbody тренинг во домот на клиентот или организирајте тренинг за вработени во некоја фирма. Искористете ја својата мобилност.
Xbody за фитнес и СПА центар

Ако сакате својот фитнес или СПА центар да го збогатите со нови уреди, приклучувањето на Xbody ЕМС уредите е вистински начин да одите напред. Создадете нови клиенти и проширете ја услугата!
 

ДОСТАПНИ XBODY УРЕДИ

ACTIWAVE
ЕМС Actiwave е прв хибриден уред со можност за безжичен ЕМС тренинг. Со него добивате можност да тренирате дури до 6 клиенти истовремено! Заработете повеќе со групните тренинзи!
NEWAVE
Тренирајте ги своите глиенти со еден од најпопуларните ЕМС уреди. Функционален и едноставен за употреба. Newave е совршен за персонални тренинзи со користење на кабел.

Сведоштва

Сакате да дознаете повеќе?

Посетете ја нашата контакт страна со притискање на „контактирајте не“ Поставете ни прашање или побарајте ценовник за XBody уредите.

Најнови вести

Во што вреди да се инвестира во Македонија? 05.12.2018 Започнувањето на приватен бизнис е најдобра одлука доколку сакате да бидете успешни, тоа секој го знае. Она што сепак, н... Види детали
8 начини точно да ги правите вежбите за нозе 04.12.2018 Многумина почнуваат да вежбаат со идеалот како би изгледале, а за тоа се клучни вежбите за нозе. Интересно е како.... Види детали
10 најдобри справи за теретана 03.12.2018 Одењето во теретана е голема одлука која честопати многу лесно ја носиме, несвени што се тоа носи. Како правилно да вежб... Види детали
2017 – година на успехот за XBody семејството 02.12.2018 Почетокот на годината е совршен момент да си поставиме нови цели, но и да ги сумираме резултатите од изминатата година. ... Види детали
ЕМС едукација во Белград за почетно и средно ниво 01.12.2018 Заинтересирани сте да станете ЕМС тренер? Сакате да станете тренер за средно ниво? За вас организираме курс за ЕМС трени... Види детали
Одржана серија на работилници и едукација за регио... 30.11.2018 Изминатиот викенд одржана е серија на работилници и едукација на тема „Postural Alignment Introduction and Basic Nutriti... Види детали
Види ги сите нови вести